Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campioana României a oprit căutările: Lacina Traore este atacantul cu care CFR își va confirma pozitia de lider sezonul acesta

www.gsp.ro
Lacina Traore

Campioana şi-a găsit atacantul pe care îl căuta şi aduce un nume important pentru a-şi betona ofensiva. Din informaţiile ProSport, CFR negociază cu Lacina Traore şi speră să-l readucă la Cluj pe atacantul care a evoluat la Ujpest în ultimul sezon, potrivit mediafax.

Citește și: Gabriela Firea a luat decizia: Voi candida

Atacantul ivorian de 29 de ani a rămas cel mai scump fotbalist vândut vreodată de CFR, el fiind transferat în 2011 pentru 6 milioane de euro, la Kuban Krasnodar, unde a lucrat chiar cu Dan Petrescu. Kuban l-a vândut la Anzhi pentru 18 milioane de euro, pentru ca apoi Traore să ajungă la AS Monaco. După evoluţiile din Ligue 1, Everton l-a achiziţionat pe fotbalistul ivorian descoperit de CFR, dar a jucat doar două partide la clubul din Liverpool, înainte să fie împrumutat înapoi la Monaco. CSKA Moscova şi Sporting Gijon au fost alte echipe bifate de Traore, înainte să ajungă în Ungaria.

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Decizie atomică a CCR

În România, Lacina Traore a jucat în 63 de meciuri pentru CFR, reuşind să marcheze 19 goluri. Cele mai bune sezoane le-a avut în Rusia, unde a înscris 36 de goluri pentru Kuban şi Anzhi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.