Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campioana României la handbal CSM Bucureşti a învins HC Zalău, scor 44-36, în prima etapă din retur

www.digisport.ro
CSM Bucuresti handbal

CSM Bucureşti a învins HC Zalău cu 44-36 într-un meci din etapa a 14-a a Ligii Naţionale, prima a returului. În urma acestui rezultat, campioana României a egalat SCM Rm. Vâlcea la puncte în fruntea clasamentului, informează Mediafax.

Echipa pregătită de Dragan Djukic a avut cu HC Zalău ultimul test oficial înaintea marelui meci cu Gyor de sâmbătă, programat în deplasare, în grupa principală 2 a Ligii Campionilor. Jocul a fost la îndemâna gazdelor, dar şi fără apărări, din moment ce s-au marcat nu mai puţin de 80 de goluri. Claudia Constantinescu, jucătoarea transferată de CSM Bucureşti chiar de la HC Zalău, nu a evoluat, urmărind partida din tribune.

În ceea ce priveşte campioana Ungariei, ziarul L’Equipe a anunţat în această după-amiază faptul că pivotul Beatrice Edwige, campioană mondială şi europeană cu Franţa, se va transfera din vară la Gyor. De asemenea, adversara CSM Bucureşti aşteaptă un răspuns în această săptămână din partea interului Nze Minko, un transfer care are şanse bune de a fi parafat, din moment ce la echipă mai activează încă o jucătoare din naţionala Franţei, Amandine Leynaud.

Citește și: Handbalista Claudia Constantinescu a semnat cu CSM București și debutează în partida din Liga Campionilor cu Gyor

La fel de interesantă este şi informaţia care o priveşte pe olandeza Nycke Groot, handbalistă care ar urma să se despartă de Gyor la finalul sezonului, după cum a precizat tot L’Equipe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.