Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatele Mondiale de biatlon au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus

https://fr.wikipedia.org/
Premiu glob cristal biatlon

Federaţia internaţională de biatlon (IBU) a anunţat duminică anularea Campionatelor Mondiale de vară, prevăzute în perioada 19-23 august la Ruhpolding (Germania), din cauza pandemiei de coronavirus, informează L'Equipe.

"În urma deciziei guvernului german de a anula toate 'evenimentele în masă' din Germania până la 31 august 2020 şi în lumina naturii dinamicii pandemiei de Covid-19, Federaţia germană de schi şi comitetul de organizare din Ruhpolding au decis să se retragă din organizarea evenimentului şi să restituire drepturile către IBU", a precizat Federaţia internaţională într-un comunicat.

"După evaluarea opţiunilor de relocare, board-ul IBU a convenit că, având în vedere provocările generalizate produse de Covid-19, restricţiile în curs privind călătoriile internaţionale şi fereastra disponibilă limitată în calendarul biatlonului pentru reprogramare, a fost în interesul tuturor anularea evenimentului", a adăugat IBU.

Totodată, congresul Federaţiei internaţională de biatlon, care urma să aibă loc între 10 şi 13 septembrie la Praga, a fost amânat pentru intervalul 13-15 noiembrie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.