Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatul francez de handbal a fost declarat încheiat: PSG, adversara echipei Dinamo în Liga Campionilor, este campioană

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dinamo handbal

Liga Naţională de Handbal (LNH) din Franţa a decis, marţi, anularea finalului sezonului în primele două divizii, din cauza pandemiei Covid-19, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

Din prima ligă mai erau de disputat opt etape. De asemenea turneul Final Four al Cupei Ligii, programat iniţial la 15 şi 16 martie, a fost anulat.

Citește și: ‘Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio șansă să mai câștige alegerile. 1 milion de români sunt în șomaj tehnic, cu salariile tăiate’ – Bogdan Chirieac

În urma anulării sezonului, PSG a fost declarat campioană, după 18 etape, echipa din capitala Franţei fiind neînvinsă şi având şase puncte avands faţă de ocupanta locului 2, Nantes. Pentru PSG, adversara echipei Dinamo în optimile de finală ale Ligii Campionilor, acesta este al şaselea trofeu la rând.

Formaţia pariziană a obţinut dreptul de a participa în sezonul viitor al LC, competiţie la carea ar putea fi invitată şi Nantes. Nimes, Montpellier şi Toulouse vor juca în Liga Europeană, fosta Cupă EHF.

Citește și: Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

Nu vor exista echipe retrogradate în Starligue, doar două promovate, astfel că în campionatul viitor vor fi 16 echipe. Cesson-Rennes şi Limoges au acces în prima divizie, în calitate de ocupante ale primelor două locuri din liga a doua, Proligue.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.