Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatul Mondial de squash din Malaezia a fost anulat din cauza variantei Omicron a noului coronavirus

urban.ro
Squash

Campionatul Mondial de squash din Malaezia, programat la Kuala Lumpur între 7 şi 12 decembrie, a fost anulat din cauza îngrijorărilor privind tulpina Omicron a noului coronavirus şi din cauza problemelor cu viza a sportivilor din Israel, a anunţat Federaţia internaţională de squash (WSF), citată de Reuters, potrivit Agerpres.

Competiţia era prevăzută iniţial în luna mai la Tauranga, în Noua Zeelandă, dar a fost mutată din cauza restricţiilor de călătorie impuse de această ţară contra COVID-19.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

Nou tulpină Omicron a determinat o serie de ţări să impună restricţii de călătorie şi WSF a primi mai multe semnale că unii sportivi nu vor putea ajunge în Malaezia. Posibilitatea ca nu toate echipele să primească viza de a intra în Malaezia a contribuit de asemenea la decizia WSF de a anula competiţia mondială. Malaezia şi Israel, de exemplu, nu au relaţii diplomatice formale, şi călătoria în Malaezia cu un paşaport israelian nu este posibilă fără un permis scris din partea ministerului malaezian de externe.

Politica Malaeziei faţă de Israel a dus la mutarea unor evenimente sportive. În 2019, ţara asiatică a pierdut dreptul de a organiza Mondialele paralimpice de înot pentru că a refuzat viza pentru înotătorii din Israel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.