Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România va fi gazda Campionatului Mondial militar de hochei pe gheață

România și-a asumat organizarea Campionatului Mondial de hochei pe gheață pentru echipe militare, eveniment care ar urma să aibă loc în anul 2017, în cazul în care infrastructura va permite Bucureștiului să găzduiască această competiție, potrivit FRHG.

Campionatul Mondial militar va fi organizat de Federația Română de Hochei pe Gheață și Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, în colaborare cu Federația internațională (IIHF), Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Tineretului și Sportului și Comitetul Internațional al Sportului Militar.

Invitația de participare poate fi lansată pe adresa unor echipe formate din militari, care activează în SUA, Canada, Germania, Italia, Rusia, Cehia, Slovacia, Franța, Polonia și alte țări.

Conform FRHG, se mizează pe prezența a cel puțin șase echipe militare, la această competiție fără precedent pentru hocheiul românesc. Este însă foarte important ca lucrările la noul patinoar să se finalizeze până în 2017, pentru a se putea desfășura la data anunțată Campionatul Mondial militar, subliniază federația.

Pe de altă parte, secția de specialitate a CSA Steaua a anunțat formarea unei echipe în județul Harghita, în localitatea Bălan, acolo unde internaționalul Ioan Timaru este cetățean de onoare.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.