Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campioni ai României, ESCROCAŢI de un apropiat al lui Băsescu şi Udrea

cancan.ro
Dumitru Bucsaru

Fostul patron al echipei Unirea Urziceni, Dumitru Bucşaru, un apropiat al familiei Băsescu şi al Elenei Udrea, este acuzat că şi-a bătut joc de mai mulţi fotbalişti. Jucători de la Steaua, Dinamo sau Rapid spun că sunt disperaţi, după ce şi-au pierdut casele şi banii din conturi.

În 2009, Dumitru Bucşaru le-a promis fotbaliştilor prime generoase,însă unora dintre ei le-a dat, în schimbul banilor, câte o casă în complexul Green City, potrivit cancan.ro. După numai câteva luni, jucătorii au primit o lovitură grea: vizat într-un dosar, Bucşaru şi-a băgat toate firmele în faliment, iar cei care au primit case de la el au fost somaţi să evacueze locuinţele.

George Galamaz, Epaminonda Nicu sau Iulian Apostol sunt doar câţiva dintre foştii jucători care şi-au dat seama că au fost păcăliţi de Dumitru Bucşaru, iar acum luptă să-şi păstreze casele, în care au şi investit zeci de mii de euro.

În aceeaşi situaţie se regăseşte şi fostul campion al Unirii Urziceni, Răzvan Pădureţu. Fostul fotbalist se află acum în penitenciar, pentru ucidere din culpă şi părăsire a locului accidentului.

"Este adevărat că sunt evacuată din imobil, dovadă stă sentinţa publicată pe portal, dar este un abuz deoarece soţul meu nu a fost citat la locul de detenţie, aşa cum este normal. Profită de situaţia lui. Este singurul evacuat în momentul de faţă. Eu locuiesc, încă, acolo cu cei doi copii. Soţul meu şi-a rupt picioarele pe teren şi, în contul primei de 110.000 de euro pentru calificarea în Liga Campionilor cu Unirea Urziceni a acceptat să primească o casă de la Dumitru Bucşaru. Doar că Dumitru Bucşaru nu a plătit nimic, noi nu aveam de unde să ştim dacă sumele au fost virate sau nu pentru că ambele firme erau deţinute de Dumitru Bucşaru şi nu aveam acces la conturi. Astfel că am ajuns în situaţia asta. Înainte de a intra în faliment, ne-a chemat să semnăm o foaie, ca să putem salva casa, conform căreia trebuie să achităm 196.000 de euro. Am făcut plângere penală. Nu am plecat din locuinţă pentru că suntem de părere că ne aparţine. Ne vom lupta până la capăt pentru a ne găsi dreptatea. Păi acum riscăm să rămânem fără casă şi fără bani. Bani pe care soţul meu i-a muncit”, a spus Raluca Pădureţu, soţia lui Răzvan Pădureţu, pentru Cancan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.