Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionul olimpic maghiar Szilveszter Csollány este intubat din cauza COVID-19

National Institute of Allergy and Infectious Diseases
covid coronavirus

Fostul gimnast maghiar Szilveszter Csollány, campion olimpic la inele, la Sidney 2000, a fost infectat cu coronavirus și se află în stare gravă la spital, fiind intubat, informează Magyar Nemzet. Gimnastul în vârstă de 51 de ani s-a retras în 2003 și actualmente activa ca antrenor în Austria, arată Mediafax.

Csollány este campion olimpic în proba de inele, la Sidney 2000 și vicecampion olimpic la Atlanta, în 2016, el deținând și titlul de campion mondial, din 2002, dar și pe cel de campion european, în 1998.

Pe 23 noiembrie, Magyar Nemzet l-a contactat telefonic pe Szilveszter Csollány, cu intenția de a-i lua un interviu. Acesta a cerut amânarea interviului pentru o săptămână, deoarece nu se simțea bine, ulterior comunicând prin SMS că nu își poate onora angajamentul, pentru că se află internat în spital.

Luni, Magyar Nemzet a încercat din nou să ia legătura cu Csollány, însă acesta nu a mai răspuns apelurilor. În după-amiaza ziei de luni, jurnaliștii magyari au fost anunțați că sportivul se află în stare gravă la spital, fiind intubat din cauza complicațiilor provocate de îmbolnăvirea cu COVID-19.

Potrivit informațiilor sursei citate, Csollány a fost tratat mai întâi la Sopron și apoi transferat la Budapesta.

Ca răspuns la întrebările publicației maghiare, Federația Maghiară de Gimnastică a declarat că nu confirmă sau infirmă informațiile despre starea de sănătate a lui Szilveszter Csollány.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.