Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cancelarul Olaf Scholz laudă măsurile PSD: 'Realizările PSD sunt martorul unor politici social-democrate puternice în România' (VIDEO)

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
ciolacu scholz

În cadrul unei conferințe care a reunit la București liderii Partidului Socialiștilor Europeni, cancelarul german Olaf Scholz a oferit un discurs de susținere și apreciere pentru Partidul Social Democrat din România și pentru liderul acestuia, Marcel Ciolacu. Prezentându-și recunoașterea față de eforturile depuse de PSD în implementarea unor politici orientate către progresul social și economic, Scholz a subliniat importanța deciziilor luate în contexte dificile, care demonstrează un angajament profund față de binele cetățenilor români.

Scholz a evidențiat măsurile adoptate de PSD în ultimii ani, inclusiv mărirea pensiilor, reducerea sarcinii fiscale pentru persoanele cu venituri mici, sprijinirea familiilor prin programe orientate către copii și majorarea salariului minim. Aceste inițiative, conform cuvintelor cancelarului, reflectă esența și forța politicilor social-democrate, care vizează crearea unei societăți mai echitabile și a unui mediu economic sustenabil.

„Prieteni din PSD, ați trecut prin vremuri dificile! Dar aceasta nu v-a oprit să luați decizii în baza unui simț al responsabilității față de țara dumneavoastră. Mărirea pensiilor, reducerea impozitelor pentru cei cu venituri mici, sprijin pentru familiile cu copii și creșterea salariului minim. Realizările PSD sunt martorul unor politici social-democrate puternice în România! Mulțumim, Marcel! Mulțumim tuturor celor prezenți aici!”, a afirmat Scholz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.