Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când află Elena Udrea dacă stă încă 30 de zile după gratii

elena udrea dna

Procurorii DNA au cerut Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul Elenei Udrea şi a lui Rudel Obreja, în dosarul Gala Bute.

Cererea DNA va fi judecată de ÎCCJ luni, 23 martie, de la ora 12.00. Ulterior, în funcţie de decizie, se va putea face contestaţie.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, judecătorii vor dezbate şi cererea DNA de prelungire a măsurilor preventive în cazul celorlalţi inculpaţi din dosar: Tudor Breazu, Ştefan Lungu, Gheorghe Nastasia şi Cornel Resmeriţă.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea a declarat la Antena 3 ca cererea procurorilor nu ii ia prin surprindere pentru ca este dreptul lor sa solicite o prelungire a masurii arestului preventiv. El a subliniat ca decizia apartine insa judecatorilor, iar la dosar nu au fost aduse dovezi suplimentare care sa ateste vinovatia Elenei Udrea, ci dimpotriva confruntarea de ieri a demontat acuzatiile care i se aduc.

"Procuorii nu au venit cu nicio proba dimpotriva confruntarile au aratat ca nu a existat niciun fel de suport pentru acuzatiile aduse doamnei Udrea. S-au adancit diferentele intre cele doua pozitii ieri, a doameni Udrea si a denuntatorilor". a spus Marius Striblea.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis pe 25 februarie ca Elena Udrea să fie arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul "Gala Bute"

Vezi AICI detaliile dosarului Gala Bute!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.