DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Când ai nevoie de un spital...

Spitalul Sfântul Sava
Spitalul Sfantul Sava

Când ai nevoie de un spital, ești pus în situația de a alege între disperare și teamă. Ce poate fi mai trist, pe lângă suferința pe care ești nevoit să o suporți?!

Îți imaginezi cum ar fi să mergi într-un centru medical unde să simți că ești bine primit și nu privit ca o povară, unde nu se țipă niciodată la tine, oricât de dificil ar fi de lucrat cu tine, atunci când te doare tare sau ești neputincios. Să fii mângâiat la propriu atunci când îți curg lacrimile de disperare că nu te vei mai putea face bine. Să ți se vorbească respectuos și blând, să fii încurajat la fiecare mică evoluție și să ți se dea speranță. Undeva unde cei dragi ai tăi nu trebuie să se strecoare sau să dea atenții doar pentru a te vizita, să te vadă câteva minute și să se simtă vinovați dacă sunt surprinși pe holuri. Un loc în care spațiul tău personal să fie suficient, să nu simți respirația celuilalt pacient cu care împarți salonul. Să nu fii nevoit să-ți aduci în bagaj clorul și spirtul sanitar pentru a dezinfecta scaunul de toaletă sau clanțele. Să nu te temi de Covid sau de nosocomiale. Să nu te trezești la 6 dimineața în zgomot de găleți și mături trântite la curățenie și să nu ceri tu să ți se schimbe cearșaful. Să simți că ești tratat, nu tolerat. Să te simți bine, chiar și când te simți rău.

Toate acestea se multiplică atunci când în discuție nu ești tu, ci copilul sau părintele, când doare fiecare gând la ei, când ustură fiecare lacrimă a lor și când ai vrea să răstorni lumea doar pentru ca lor să le fie puțin mai bine.

Când ai nevoie e un spital și nu vrei să alegi între disperare și teamă, să știi că există Spitalul Sfântul Sava de Recuperare Medicală, Îngrijiri Paliative și Geriatrie. Aici, tot personalul este blând, iar medicii vorbesc ore în șir la telefon cu membrii familiilor despre pacienții lor. Aici, sunt 30 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți care se ocupă atent de fiecare pacient. Nu există ieșiri nervoase, nu există presiuni pentru atingerea unui țel, există doar încurajări, adaptări la fiecare personalitate în parte și tehnici speciale de îngrijire și tratament.

Când ai nevoie de un spital, nu ai nevoie de stres, ai nevoie de siguranță, de încredere și de liniște.

Spitalul Sfântul Sava de Recuperare Medicală, Îngrijiri Paliative și Geriatrie asigură internare în saloane cu 2 sau 3 paturi, în condiții de 4* și servicii medicale de 5*, 24 de ore din 24 și 7 zile din 7.

0724.021.090 | 0724.338.881

https://spitalulsfantulsava.ro

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.