Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când copilul pune mâna pe telefonul mamei - Un puști de 2 ani a comandat zeci de cheeseburgeri și a lăsat și un bacșiș generos

telefon copil telefon

Un copil de 2 ani din Texas a comandat zeci de cheeseburgeri, de pe telefonul mamei sale. Copilul a lăsat și un bacșiș generos, de 25%, anunță mediafax.

O mamă din Texas a învățat o lecție importantă despre cum să nu-și lase telefonul deblocat după ce fiul ei de 2 ani a comandat din greșeală 31 de cheeseburgeri de la McDonald's.

Luni, Kelsey Golden, care lucrează în marketing media pentru o școală, muncea de acasă. Ea transfera fotografiile de pe telefon pe computer când fiul ei de 2 ani, Barrett, a început să „tragă" de telefon, a declarat ea pentru CNN.

Golden a explicat că fiul ei adoră camera foto de pe telefonul ei. De data aceasta, însă, Barrett nu s-a uitat doar la imaginea sa: „a început să apese pe ecran”.

Apoi, Golden a primit o notificare potrivit căreia comanda ei dura mai mult decât de obicei - ceea ce era neobișnuit, deoarece, deși uneori comanda prânzul celor doi copii mai mari ai ei de la McDonald's, în acea dimineață ea le pregătise prânzul.

Apoi un curier i-a adus 31 de cheeseburgeri. La început, femeia a crezut că șoferul a greșit adresa.

„Apoi mi-am dat seama că Barrett se juca cu telefonul meu. M-am întors și m-am uitat la telefonul meu și a fost plasată o comandă în momentul în care el s-a jucat”, spune femeia.

Comanda a fost cu atât mai ciudată cu cât nimănui din familie nu-i plac cheeseburgeri, astfel că Golden o oferit pe Facebook gratis cheeseburgerii.

Comanda totală a costat 91,70 dolari, în parte pentru că Barret a lăsat un bacșiș "foarte generos" de 25 la sută, a spus Golden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.