Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când decide UNPR dacă merge cu PSD în alegeri sau cu liste proprii

sigla_unpr

UNPR va decide până la sfârşitul acestui an dacă la alegerile din 2016 va participa alături de PSD sau pe liste proprii, a anunţat, sâmbătă, preşedintele formaţiunii, vicepremierul Gabriel Oprea. 

"Vom lua o decizie, probabil până la finalul anului, privind modul cum candidăm. Important este ca noi să fim bine organizaţi, să fim puternici şi să facem ceva pentru ţara asta. Avem o propunere de la PSD de a candida pe liste comune şi un curent în partid să candidăm prin forţe proprii. Le analizăm şi ceea ce e mai bine pentru proiectul politic şi pentru obiectivele pe care ni le-am propus, o să luăm o hotărâre în acest sens", a declarat Oprea, la Alexandria, potrivit Agerpres.

În opinia sa, unul din atuurile UNPR la alegerile viitoare sunt primarii pe care partidul îi are. "Avem primari serioşi, avem primarul interimar al Capitalei, este domnul Onţanu, secretarul general al partidului, Piedone, primarul sectorului 4, oameni serioşi, oameni cu mare capital de încredere. (...) Avem primari de municipii în Maramureş, la Galaţi, la Turnu Severin, avem şi alţi primari. Considerăm că pe componenta de administraţie avem un potenţial pe care putem să-l dezvoltăm", a explicat liderul UNPR. 

Gabriel Oprea a participat sâmbătă, la Alexandria, la o întâlnire regională cu reprezentanţii organizaţiilor UNPR din judeţele Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa şi Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.