Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când nu e Simona, e Sorana: Cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon

dbonline.ro
Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea s-a calificat, miercuri, în runda a doua a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a trecut de britanica Samantha Murray Sharan cu 6-3, 6-3.

Cîrstea (31 ani, 45 WTA) a avut nevoie de o oră şi 18 minute pentru a trece de Murray Sharan (33 ani, 230 WTA), beneficiara unui wildcard, scrie agerpres.ro.

Sorana a încheiat cu 23 de winners şi 20 de erori neforţate, în timp ce britanica a avut 15 mingi direct câştigătoare şi 22 de erori neprovocate (7 duble greşeli).

Cîrstea şi-a asigurat un cec de 75.000 de lire sterline şi 70 de puncte WTA, urmând să joace în turul secund cu învingătoarea dintre belarusa Victoria Azarenka (a 12-a favorită) şi Katerina Kozlova (Ucraina).

Sorana Cîrstea este a doua jucătoare română care accede în turul secund, după Irina Begu, în timp ce Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu şi Ana Bogdan au cedat în runda inaugurală.

Tot miercuri, Patricia Ţig joacă în primul tur cu rusoaica Daria Kasatkina.

Jucătoarele care pierd în primul tur primesc câte 48.000 de lire sterline (56.000 de euro) şi câte zece puncte WTA. Sportivele care trec în turul al doilea îşi asigură un premiu de 75.000 de lire sterline (87.000 de euro) şi 70 de puncte WTA, fiecare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.