Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când prostia depășește orice limită: ce a pățit un bărbat care și-a băgat un bec în gură, încercând o provocare online - Video

odditycentral.com
bec in gura

Un bărbat din China a ajuns la camera de urgență a unui spital din Zhejiang cu soclul cu șurub al unui bec ieșindu-i din gură, după ce a încercat una dintre cele mai stupide provocări online, scrie odditycentral.com.

Pe 25 iulie, pompierii de la Brigada de pompieri și salvare din orașul Yuyao, din Zhejiang, China, s-au confruntat cu unul dintre cele mai bizare cazuri de salvare de până acum. Un localnic a dat buzna în stația lor și a încercat să le explice ceva. Cu toate acestea, gura bărbatului era acoperită cu un tricou și, în loc de cuvinte, părea să poată scoate doar sunete înfundate. După ce a îndepărtat masca improvizată, motivul vorbirii sale neobișnuite a devenit evident - avea un bec LED care îi ieșea din gură și încerca să ceară ajutor pentru a-l scoate. Din păcate, aceasta s-a dovedit a fi o sarcină prea dificilă pentru pompieri.

De la pompieri la medici

După ce au inspectat gura bărbatului și au evaluat situația, pompierii au decis că încercarea de a smulge becul de sticlă era prea dificilă, deoarece ar fi putut provoca daune grave gurii bărbatului în cazul în care sticla s-ar fi spart. Astfel, pacientul pe nume Chen, a fost dus la Spitalul Popular Yuyao din apropiere, unde o echipă de medici și-a dat seama că bărbatul nu-și putea deschide gura suficient de larg pentru a scoate becul în siguranță.Așa că, în schimb, au folosit un deschizător de gură special pentru a-i disloca maxilarul pe o parte și a scoate becul de sticlă.

După ce a răsuflat ușurat, Chen le-a spus medicilor că becul îi rămăsese blocat în gură cu aproximativ două ore mai devreme. El a încercat să îl scoată singur, dar nu a putut să deschidă gura suficient de mult pentru ca becul de sticlă să îi ocolească în siguranță dinții. Avea probleme de înghițire și de vorbire, așa că a decis să ceară ajutor profesional.

În ceea ce privește motivul pentru care și-a băgat becul în gură în primul rând, bărbatul de vârstă mijlocie a spus cu nonșalanță că a văzut pe cineva făcând acest lucru într-un videoclip online și a vrut să vadă dacă poate face și el acest lucru. Se pare că acesta a primit răspunsul...

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.