Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când se vor contura discuțiile în Parlament privind inițiativa 'Fără penali în funcţii publice'. Precizările lui Claudiu Năsui

epoch times romania
claudiu nasui

Preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, a declarat că discuţiile din Parlament pentru "Fără penali în funcţii publice" vor fi organizate, cel mai probabil, în luna august.

"Discuţiile în Parlament se conturează a fi pentru 'Fără penali în funcţii publice' pentru o dată din luna august, în cursul lunii august. Evident că ne întrebăm şi noi dacă aceasta nu e o manevră a partidelor din vechea clasă politică să compromită mişcarea, dar ne bucurăm că va fi supusă la vot. Trebuie supusă la vot cât mai repede, pentru că noi considerăm că este bucata aceea din Constituţie care va permite o mare însănătoşire a clasei politice şi am văzut în ultimii 3 - 4 ani deja cum absenţa acestei prevederi din Constituţie ne-a cauzat foarte mult rău", a spus Năsui, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al alianţei USR PLUS, potrivit Agerpres.

Citește și: OMS a luat o decizie radicală. Au fost întrerupte anumite teste clinice pentru pacienții COVID-19

El a adăugat că membrii USR sunt gata în orice moment să înceapă campania activă pentru un vot "da" la referendumul pentru modificarea Constituţiei, pentru a include clauza "Fără penali în funcţii publice".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.