Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când te ia DNA-ul nu scapi uşor. Alte două dosare îl urmăresc pe Scripcaru

scripcaru

Primarul liberal (provine din fostul PDL) al Municipiului Braşov este pe cale să se mai aleagă cu două dosare penale. Potrivit unor surse judiciare locale, procurorii anticorupţie braşoveni fac cercetări în alte două cazuri suspecte de corupţie: patinuarul olimpic şi bazinul din Poiana Braşov.

În cazul în care informaţiile se vor adeveri şi procurorii vor demara şi audieri şi puneri sub acuzare, atunci primarul George Scripcaru se va afla în mare dificultate.

În acest moment el este cercetat pentru corupţie în care potrivit unui comunicat al DNA în perioada 2010-2012, în baza unei înţelegeri prealabile cu alte persoane, a acţionat şi a determinat funcţionari din Primăria/ Consiliului Local Braşov şi angajaţi din cadrul SC CET SA şi SC Tetkron SRL să-şi exercite defectuos atribuţiile de serviciu cu ocazia încheierii unor contracte/ convenţii cu o firmă, urmărind obţinerea pentru aceasta şi persoanele care o administrau de foloase necuvenite, respectiv sume de bani şi bunuri din patrimoniul societăţilor deţinute de municipalitate.

Marea sa problemă este în acest moment candidatura pentru un nou mandat de primar. Cum deja este cercetat penal şi instanţa a şi decis să fie pus sub control judiciar el nu mai poate candida din partea PNL protrivit statutului partidului.

Surse politice au relatat pentru STIRIPESURSE.RO de negocieri cu UNPR confirmate neoficial SAU de o candidatură independentă pentru ca apoi în cazul în care va reuşi să scape de acuzaţiile procurorilor să revină în partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.