Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când vor fi alimentate cardurile cu vouchere sociale în decembrie

fortune.com
Marius Budăi

Veşti bune pentru românii care beneficiază de ajutoare sociale de la Guvern. De Sărbători, cardurile pentru vouchere vor fi alimentate mai devreme astfel încât beneficiarii acestor ajutoare sociale să aibă timp să-şi facă cumpărăturile pentru Crăciun.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a explicat, într-o intervenţie telefonică la România TV, că de obicei cardurile sociale se încărcau o dată la două luni, între zilele de 26 si 30 ale lunii, cu vouchere de 250 lei.

Luna decembrie va fi o excepţie. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a precizat că, după discuţii cu ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, s-a stabilit ca banii să fie viraţi în decembrie mai devreme decât de obicei pentru a permite oamenilor să se pregătească de Crăciun. Astfel, cardurile a peste 2,4 milioane de români pentru vouchere sociale de 250 lei vor fi încărcate în perioada 19 – 21 decembrie, maximum 22 decembrie 2022.

„Ştiţi că acele carduri se alimentau o dată la două luni, între 26 şi 30 ale lunii. I-am solicitat minitrului Boloş ca aceste carduri sa fie alimentate in per 19-21 decembrie, maximum 22 decembrie, sa intre banii inainte de Sarbatorile de iarnă”, a precizat ministrul Muncii.

Ministrul Muncii a mai precizat că în decembrie vor primi cei 250 lei din vouchere şi românii care abia din noiembrie se încadrau în prevederile legale pentru aceste ajutoare şi au primit cardurile acasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.