Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidat la presedintia SUA, prins cu o mare minciuna. Povestea a fost inventata

sua alegeri

Ben Carson, candidat la învestitura republicană pentru alegerile prezidenţiale din SUA prevăzute pentru 2016, a minţit în legătură cu admiterea sa la una dintre cele mai prestigioase şcoli militare americane, a relatat vineri Politico, citat de AFP.

Carson, un neurochirurg de culoare retras din activitate, aflat cot la cot în sondaje cu miliardarul Donald Trump, a afirmat că a fost admis la Academia Militară West Point. El ar fi obţinut admiterea, împreună cu o bursă de studii, după un dineu în mai 1969 la Detroit cu generalul William Westmoreland, devenit celebru în timpul războiului din Vietnam.

Dar instituţia n-a dat de urma nici unei acceptări în cadrul său a lui Carson, nici chiar a unei candidaturi a lui, a declarat pentru Politico purtătoarea de cuvânt a academiei, Theresa Brinkerhoff.

Potrivit Politico, echipa de campanie a lui Carson, confruntată cu aceste afirmaţii, a recunoscut că povestea cu admiterea la West Point a fost inventată. Referitor la generalul Westmoreland, Politico afirmă că el nu putea să se afle la Detroit în momentul indicat de Carson.

Ben Carson caută să atragă aripa mai conservatoare a electoratului republican, încercând să-şi creeze o reputaţie de integritate morală bazată pe o puternică convingere creştină. Este cunoscut pentru declaraţiile sale provocatoare şi comparaţii hazardate.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.