Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidat PNL: Îmi doresc să candideze Vanghelie

vanghelie

Foarte interesant meciul care va fi la Sectorul 5. În acest moment marile partide au deja aproape desemnați candidații - Ovidiu Raețchi, PNL și Cristian Rizea, PSD. UNPR-ul ar avea și ei un candidat cu ștate vechi, dar care ar mai sta o tură dacă PSD și UNPR mergi pe aceeași listă. Numai că într-un interviu pentru STIRIPESURSE.RO Marian Vanghelie nu a exclus o nouă candidatură la Primăria Sectorului 5.

****

Replica a venit imediat din partea candidatului PNL:

- S-a intors Marian Vanghelie si nu exclude o candidatura la primaria sectorului 5. Cat de tare strica revenirea lui planurile liberalilor in sector?

- Vanghelie e un tip ambitios, va dori sa-i dovedeasca lui Dragnea ca il va invinge in sectorul 5. Deci, daca nu va fi condamnat pana la alegeri, va candida cu certitudine. Oricum, cu sau fara candidatura lui directa, toti candidatii stangii la sectorul 5 ar fi controlati de el. Deci batalia se da oricum cu Vanghelie ascuns sub 2-3 chipuri. E mai cinstit si mai barbatesc sa fie Vanghelie insusi sub unul din aceste chipuri.

- Dar asta nu complica lupta?

- Va fi oricum o batalie majora acolo, stanga are un bazin important. Dar daca esti competitiv in alegeri, esti in orice conditii, altfel mai bine plimbi ursul pe niste liste calde de partid. Cu e cat e mai greu, cu atat e mai bine, pentru ca nimeni nu va putea acuza un blat sau o alegere intamplatoare. Daca esti barbat politic, bati un greu electoral ca Vanghelie, nu un listac oarecare. Deci, da, eu unul imi doresc sa candideze Vaghelie, infrangerea lui va da o uriasa gura de oxigen pentru dreapta din Romania. Candidatii de stanga sa se lupte intre ei pentru un onorabil loc doi.

- S-au stabilit deja contracandidatii?

- Nu. Si e imposibil sa faci predictii, pentru ca sunt multe dosare si procese in joc. Vedeti, sectorul 5 e mai special... E foarte posibil ca prin martie sa dispara din ratiuni de integritate toate numele vehiculate acum. De asta nu atac pe nimeni si nu raspund la niciun atac, foarte probabil sunt tinte false. Important acum e sa avem un plan de reconstructie pe zece ani stabilit cu cetatenii - metrou, reabilitari, alte prioritati - sectorul 5 arata oricum ca dupa un razboi si nu poti sa faci nimic fara implicarea celor din zona. Acolo si cu sprijinul unui mare partid poti fi neputincios daca nu implici toata comunitatea.

****

Ce spunea Vanghelie:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.