Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidat PNL la locale îl laudă pe Nicolae Ceaușescu: 'Un preşedinte patriot. Pe timpul lui am învațat ce înseamnă munca, disciplina, bun simțul şi respectul'

Facebook
pnl

Un candidat PNL la primăria unei comune din județul Olt, locul de baștină al fostului dictator Nicolae Ceaușescu, a făcut pe pagina sa de socializare o comparație între cum era în România înainte de 1989 și cum a ajuns acum societatea.

Fost primar în 2000-2012 în comuna Dăneasa (județul Olt), Eugen Stania candidează la locale în 2020 pentru un nou mandat având susținerea PNL. El a post pe Facebook poze cu Nicolae Ceaușescu (foto mai jos) și următorul text:

  • „Un preşedinte patriot ! Pe timpul lui sa reconstruit România , am absolvit o şcoala , am obținut o calificare ,am învațat ce înseamnă munca, disciplina, bun simțul şi respectul ! De 30 de ani toate astea s-au transformat minciună, nesiguranță şi a primat doar interesul personal . Azi fiecare este doar pentru el , predomină lupta pentru existență şi nepăsarea față de aproapele tău . Unii nu mai au limite , lăcomia i-a transformat mostrii , alții se mulțumesc cu puținul şi trăiesc cu speranța că ziua de mâine va fi mai bună ca cea de ieri ! Gânduri bune ,pentru o lume mai bună !”.

Citește și: SURSE - Război total pe procentele pierdute de PNL în sondaje .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.