Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidat SURPRIZĂ la Primăria Capitalei

primaria Capitalei

Preşedintele PND, Daniel Fenechiu, a declarat sâmbătă că va candida la Primăria Capitalei, precizând că săptămâna viitoare va organiza o conferinţă de presă în cadrul căreia va anunţa şi priorităţile campaniei sale electorale. 

"Cu siguranţă, da. Săptămâna viitoare o să fac o conferinţă de presă şi o să vă anunţ şi care sunt cele cinci priorităţi ale campaniei mele electorale. Deocamdată, nu candidez. Nu mi-am anunţat candidatura, mi-am anunţat intenţia în urmă cu ceva vreme şi cred că în curând o să-mi anunţ şi candidatura în ipoteza în care nu apare peste noapte un membru din PND mai bun ca mine sau nu vine cineva să se înscrie cu o notorietate mai bună şi care să mă onoreze să fac pasul lateral", a afirmat Fenechiu, la Congresul PND, răspunzând unei întrebări pe această temă, potrivit Agerpres

Cât priveşte alianţele partidului în perspectiva alegerilor locale, Fenechiu a spus că organizaţiile de partid au libertatea de a acţiona în acest sens. 

"Am lăsat libertate organizaţiilor să facă alianţe. În PND funcţionează autonomia. Nu se va decide la Bucureşti, nu o să spun la Bucureşti: faceţi alianţă cu PNL-ul că am vorbit eu cu Gorghiu sau cu PSD-ul că am vorbit eu cu Dragnea. Pur şi simplu, fiecare unde va găsi posibilitatea să-şi fructifice proiectul propus va face majoritatea cu partidul care va susţine proiectul nostru", a spus Fenechiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.