Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campanie atipică lansată de candidatul ALDE la Primăria Sectorului 3: 'Brătianu a intrat în luptă fără haştaguri, inimioare, pisicuţe'

ALDE
Bogdan Valentin Brătianu

La sectorul 3 ALDE îl susține pe Bogdan Valentin Bratianu, fost consilier local la acest sector. În vârstă de 43 de ani, descendent din familia Brătienilor, acesta spune că va avea o campanie atipică, fără instrumentele de marketing modern prin care se promovează politicienii.

„De ieri a devenit oficială candidatura mea pentru funcţia de primar al sectorului 3 din partea ALDE. Mi-am asumat această responsabilitate pentru că am convingerea că este absolut necesară o voce care să reprezinte România pozitivă, pe cei care refuză să accepte că o comunicare politică înseamnă doar ură faţă de adversar şi singurul proiect propus fiind doar o rocadă a diverselor forme de “ciumă”, numită generic, deja obositor şi fără niciun fond real: Schimbare.

Candidatura mea se adreseată publicului liberal, oamenilor care au înţeles impostura celor care se pretind reprezentanţi ai Dreptei sau ai liberalismului. Mă adresez lor şi celor tot mai mulţi care cred cu convingere că răspunsurile la problemele unei societăţi se regăsesc doar în mecanismele Democraţiei, în respect faţă de drepturile şi libertăţile cetăţeneşti, plătite cu sânge de cei dinaintea noastră. Şi nu în ultimul rând, mesajul meu este pentru cei care mai au puterea să creadă în valorile naţionale, în identitatea românească ca parte integrantă a unei Europe a naţiunilor, a unităţii prin diversitate culturală şi a opiniilor.

Sunt multe de spus dar am o lună şi jumătate la dispoziţie să vă ofer argumentele pentru a alege echipa ALDE să vă reprezinte la nivelul primăriei sectorului 3.

Comunicarea va fi cu preponderenţă on-line, evident din cauza situaţiei excepţionale impuse de actuala criză din sănătatea publică, din respect pentru cei care cred în eficienţa restricţiilor reglementate. Tot ceea ce voi posta public sunt convingerile mele, pe care mi le asum. De aceea toate aceste opinii vor fi făcute de către mine personal, fără echipe de marketing, fără like-uri umflate de agenţii, fără postaci, zvonaci, lăudători, fără punctaje de la partid, cuvinte cheie găunoase şi sterotipii de “comunicare”. Fără haştaguri, inimioare, pisicuţe, fără E-uri şi tot ceea ce presupune marketingul politic modern. Voi fi eu, aşa cum mă cunoaşteţi, cu bune, cu rele şi prin asta îmi asum şi posibilele disfuncţii din comunicare.

Bună dimineaţa, tuturor! Brătianu a intrat în luptă”, a scris liberal-democratul pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.