Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul AUR la prezidențiale: încă două nume anunțate de George Simion

candidat

Președintele AUR, George Simion, a numit luni, la Antena 3, încă două persoane care ar putea fi susținute de partid la alegerile prezidențiale din 2024, printre care un liberal.

După ce a spus că AUR i-ar putea susține la Cotroceni pe Mircea Diaconu, Cristian Terhes, Cristian Diaconescu sau Eugen Teodorovici, George Simion a declarat:

  • „Atentie, pe lista asta poate il putem adauga si pe dl Gheorghe Piperea si pe dl Silviu Zetea. Si-au exprimat dorinta de a candida la presedintie, sunt oameni din spatiul public care nu au legatura cu AUR, sunt oameni care pot concura si pot fi sustinuti de AUR sa fie eligibili pentru turul 2 la prezidentiale. Vom face alegeri preliminare, primaries, ca in SUA, la acele alegeri interne care vor dura un an vom organiza dezbateri si vom merge in fiecare judet si ii vom lasa pe romani sa aleaga cine e candidatul AUR. Mai mult ca sigur candidatul nostru intra in turul 2. E o invitatie catre toti romanii sa candideze (...) AUR e o platforma care doreste sa dea la conduerea tarii conducatori care iubesc Romania. Sa nu mai avem presedinti ca Basescu si Iohannis pusi de unele servicii”. Simion a adăugat că „un presedinte foarte bun ar fi Ioan Aurel Pop (președintele Academiei Române, n.red.), dar dansul a spus ca nu este interesat”.

Gheorghe Piperea este avocat, fost judecător și fost consilier onorific al premierului.

Silviu Zetea este un liberal care la Congresul din 2021 și-a anunțat candidatura la prezidențiale.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.