Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul AUR la Primăria Capitalei își începe campania la TV: 'În acest an se va câștiga cu un scor mic'

Mihai Enache

Candidatul AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache, a declarat marţi că obiectivul său este acela de a câştiga competiţia electorală, estimând că anul acesta se va câştiga cu un scor mic şi că rezultatele candidaţilor de la principalele partide vor fi strânse.

"Obiectivul este de a câştiga. Părerea mea este că Primăria Generală în acest an se va câştiga cu un scor mic, cu 25%, pentru că vor fi rezultate strânse între toţi candidaţii de la principalele partide, poate între cei patru care s-au anunţat deja", a afirmat Enache într-o emisiune la Digi 24, în contextul unei întrebări referitoare la obiectivul lui în aceste alegeri.

Enache a admis că are un deficit de notorietate, dar s-a arătat încrezător că aceasta va creşte, pe măsură ce campania se va derula, adăugând că toţi candidaţii care sunt astăzi lansaţi au şanse să câştige.

"Eu am un deficit de notorietate, însă partea bună este că odată cu creşterea notorietăţii, eu am de unde să cresc, spre deosebire de alţi contracandidaţi, care au deja probabil un grad maxim de notorietate. Toţi candidaţii care sunt astăzi lansaţi consider eu că au şanse să câştige, inclusiv eu, inclusiv primarul general în funcţie, inclusiv domnul Piedone, inclusiv domnul Cîrstoiu. Eu cred că scorurile se vor strânge. Pe măsură ce eu îmi voi creşte notorietatea, vom începe campania; sunt două candidaturi care vor creşte în această intenţie de vot, a mea şi a domnului Cîrstoiu. Asta înseamnă că cei cotaţi astăzi cu scoruri mai mari vor mai scădea şi astfel scorurile se vor apropia", a comentat candidatul AUR, potrivit Agerpres.

Candidatul AUR speră să-i convingă pe indeciși

Întrebat de unde crede că va lua mai multe voturi, el a răspuns că voturile vor veni de la cei indecişi.

"Sunt convins că pe măsură ce oamenii mă vor cunoaşte, indiferent de intenţia de vot, indiferent dacă astăzi sunt decişi să nu voteze, vor veni către mine cu un vot de încredere (...). Poate sunt persoane care spun că astăzi îl votează pe Nicuşor Dan, însă când vor afla de mine şi mă vor analiza, poate se vor decide să voteze cu mine", a punctat Enache.

Cât despre prezenţa la vot, Enache a spus că aceasta depinde de modul în cetăţenii vor fi afectaţi de comasarea alegerilor din 9 iunie.

"O să vedem cât de mult va afecta această comasare prezenţa la vot, o să vedem, se vor primi câte cinci buletine de vot, cinci buletine diferite, poate vom avea un grad ridicat de voturi anulate din cauză că lumea, după ce a ştampilat în cabină, încurcă practic urnele de vot", a susţinut acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.