Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul care ar putea schimba Sectorul 1 din temelii!

Facebook/ Mircea Andrei
Mircea Andrei

Sâmbătă, 17 februarie, Partidul Alternativa Dreaptă își lansează candidații pentru alegerile din 2024, iar pentru Primăria sectorului 1 este anunțat avocatul Andrei Florin-Mircea. Magistrat în cadrul Tribunalului București și absolvent al Înaltei Școli de Magistratură, specializat în Drept Internațional și Relații Economice Internaționale; cadru didactic Universitar; arbitru și Președinte al Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Ilfov; Senator (2008-2012) și Secretar al Comisiei Juridice a Senatului. Avocat titular al Casei de Avocatură „Mircea Andrei și Asociații".

Andrei Florin-Mircea: ,,Este de neînțeles pentru orice om cu bun simț de ce partidele de la putere au predat Sectorul 1 în mâinile celui mai incompetent primar, conform ultimelor cercetări sociologice. Cel mai important sector al Capitalei, sursa principală de venit pentru bugetul Capitalei, locul unde se regăsesc cele mai importante instituții, obiective turistice și companii a fost abandonat din cauza calculelor meschine de partid și a intereselor personale.

Sectorul 1 are de acum o alternativă reală, pentru că astăzi, Sectorul 1 nu are primar, ci un funcționar plătit din bani publici, alături de cohorta de consilieri pe care nu-i știe nimeni, care a îngropat sectorul în gunoi, l-a umplut de șobolani, i-a blocat dezvoltarea și l-a transformat, din Perla Capitalei, în groapa de gunoi a Capitalei.’’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.