Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul democraților Joe Biden se inspiră din baschet în campania electorală pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii

Agerpres - Reuters
Joe Biden

Candidatul democraților Joe Biden se inspiră din baschet în campania electorală pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii. Într-un discurs recent, Biden a avut o atitudine favorabilă afro-americanilor, parafrazând un cunoscut antrenor de baschet din America, anunță MEDIAFAX.

Candidatul la preşedinţia Statelor Unite ale Americi, Joe Biden, se inspiră din baschet în discursurile sale. Democratul l-a citat pe antrenorul unei echipe de baschet din NBA când a ținut un discurs despre problemele rasiale care au apărut în acest an în SUA.

Citește și: Lovitură de teatru! Nu Mihail Neamțu este propunerea PMP pentru funcția de viceprimar al Capitalei

Biden l-a parafrazat pe Doc Rivers, antrenorul de la Philadelphia 76ers, şi a adăugat că iubirea afro-americanilor faţă de ţara lor a fost neglijată prea mult timp.

„Noi suntem cei care mor. Noi suntem cei împuşcaţi. Noi am fost spânzuraţi. Este incredibil cât de mult iubim această ţară, dar această ţară nu ne iubeşte înapoi. Mă gândesc la ce trebuie ca o persoană de culoare să iubească America. Este o dragoste profundă pentru această ţară care nu a fost recunoscută niciodată până acum”, a spus candidatul democraților.

A doua dezbatere dintre Joe Biden şi Donald Trump va avea loc pe 15 octombrie. În prezent, Biden are un avans de șapte puncte în fața lui Trump, conform unui sondaj CBS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.