Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul independent Ștefan Florescu mulțumește partidelor care au decis să îl susțină

Partidul Ecologist Român a decis, în cadrul Biroului Permanent Național, să acorde sprijinul candidatului independent Ștefan Florescu pentru funcția de primar al Sectorului 6.

”Pe această cale, facem un apel la membrii și susținătorii PER cu domiciliul în sectorul 6 să voteze, pe 5 iunie, Ștefan Florescu pentru funcția de primar al Sectorului 6 (poziția 8 pe buletinul de vot) și listele PER pentru Consiliul Local al Sectorului 6 (aceeași poziție 8 pe buletinul de vot) și pentru Consiliul General al Municipiului București (poziția 10 pe buletinul de vot)”.

La rândul său, Ștefan Florescu a ținut să mulțumească pentru susținerea oferită:

”Proiectul meu pentru dezvoltarea Sectorului 6, cât și activitatea pe care am desfășurat-o în cei 10 ani, în sprijinul comunității locale, au fost rațiunile care au determinat această decizie a Biroului Permanent Național al PER. Există puncte ale programului meu care au convins, prin necesitatea implementării, fiind evidențiată o preocupare comună față de protejarea mediului și introducerea conceptului SMART CITY. Erau voci care se întreceau în a spune că fiind cotat cu prima șansă în sondaje, odată ales primar, nu voi beneficia de sprijin în cadrul Consiliului Local Sector 6. Iată primul semn că se înșală amarnic! Cei cărora le pasă de soarta Sectorului 6 și doresc ca acesta să se dezvolte, vor vota în interesul cetățenilor. Reprezentanților în Consiliu ai partidelor cărora nu le pasă decât de propriul interes, le spun că și-au făcut zadarnic planuri, sperând că-mi vor putea boicota proiectele: eu am cetățenii de partea mea și împreună cu aceștia, mai ales că le cunoaștem trecutul, le monitorizăm prezentul și le intuim viitorul, vom fi cu ochii pe ei, atât la propriu, cât și la figurat. Ședințele Consiliului Local sunt publice și vor fi transmise în timp real pe monitoarele pe care vreau să le instalez în piețe, parcuri și alte locuri publice. Să vedem atunci cine și dacă își va mai permite să boicoteze proiecte în interesul oamenilor din Sectorul 6. Pe de altă parte, timp de 4 ani de zile, PSD și PNL au format majoritatea în Consililul Local Sector 6 pe mandatul PNL-istului Rareș Mănescu! Cu toate acestea, nu au avut niciun rezultat, Sectorul 6 fiind acum, tot din cauza partidelor, într-o situație mai gravă decât cea din 2012, efectiv prăbușit! În tot acest timp, fără să beneficiez de buget și de vreun alt sprijin am reușit alături de voluntarii Fundației Din Suflet, Pentru Suflet să rezolv multe dintre problemele administrative cu care oamenii se confruntau. Sunt pe deplin încredințat că mulți dintre consilierii locali aleși pe listele partidelor vor urma exemplul PER, căruia îi mulțumesc pentru încredere, garantând că nu voi dezamăgi niciodată!”, a declarat Ștefan Florescu, candidat independent la Primăria Sectorului 6.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.