Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul liberalilor la Primăria Craiova, dosar la DNA? Cere bani celor care vor pe listele PNL

pavel badea

Candidatul PNL la Primăria Craiovei, fostul fotbalist Pavel Badea îi condiționează pe cei care vor să ocupe un post de consilier în cadrul instituției la plata unei cotizații în valoare de 500 de lei pe lună. ”Este un lucru normal.”, a spus Alina Gorghiu, co-președintele PNL.

„Pentru a fi consilier este imperativ necesar să avem o contribuție nu numai de muncă, ci și financiar. O sumă de 500 lei cred că este o sumă de bun simț pentru a confirma pe cineva care vrea cu adevărat să intre în această competiție. Avem o listă de 67 de oameni care și-au exprimat intenția să participe la consilieri și încă vreo 15 care mi-au spus acum, în ultimele zile că vor și dânșii. Competiția este deschisă. Vă rog, cei care doriți, puneți mâna și veniți cu această contribuție pentru a intra în competiție. Pentru că altfel, eu care sunt președinte nu pot să fac o departajare pentru dumneavoastră.”, a declarat candidatul PNL la Primăria Craiovei, fostul fotbalist Pavel Badea, la o întâlnire cu lideri ai PNL Craiova, spune B1TV.

Citeşte şi: Demisie la nivel înalt: Planul PSD pentru alegerile locale

Şi asta nu e tot. ediţie.ro susține că Badea este cercetat de DNA pentru fraudă cu fonduri europene. Direcţia Naţională Anticorupţie a confirmat faptul că are în lucru dosarul nr. 3/P/2015, dosar care are ca obiect cercetarea modului de obţinere de fonduri europene de către Badea Pavel, Cristi Dobre şi alte persoane.

„În prezent, în dosar, s-a început urmărirea penală in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 18/1 din Legea 78/2000, art. 244 al. 1,2 N.C.p., art 367 al. 1,2 N.C.p., art. 18/2 al. 1,3 din Legea 78/2000, art. 29 al 1 lit. a din Legea nr. 656/2002. Prejudiciul total s-ar ridica la circa 16 milioane lei. Urmând ca procurorii, în perioada imediat următoare, să adopte următoarele soluţii: începerea urmăririi penale în personam/punerea în mişcare a acţiunii penal sau clasarea dosarului. Însă, raportat la datele existente în acest dosar, este puţin probabilă soluţia clasării.”, scriu jurnaliștii de la ziarul finanțat de Adrian Mititelu, unul dintre adversarii declarați ai lui Badea.

Citeşte şi: Specialiştii lansează un semnal de alarmă: 2016 poate fi anul marelui cutremur în România

Pavel Badea face obiectul, conform ediție.ro, şi unui alt dosar aflat pe rolul Structurii Centrale a DNA în care este acuzat de infracţiuni de abuz în serviciu, favorizarea infractorului şi iniţierea/sprijinirea unui grup infracţional organizat.

Citeşte şi: S-a lansat smartphone-ul minune: Cât costă şi ce funcţii are / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.