Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul PER la Primăria Sectorului 1, o acuză pe Clotilde Armand că evita dezbaterile

Facebook/ Dan Podaru
Dan Podaru

Dan Podaru, candidatul PER la Primăria Sectorului 1, o acuză pe Clotilde Armand că se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai.

 

„Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai. Este momentul sa punem capăt acestui circ al politicii și să venim cu adevărate soluții pentru cetățenii noștri. A refuzat dezbaterile politice cu doi dintre contracanditatii sai pe motiv ca unul ar fi corupt iar altul fost securist.

De aceea, in calitate de candidat la functia de primar al Sectorului 1 din partea PER, fac publică astazi invitația mea către Clotilde Armand pentru o dezbatere deschisă și transparentă.

Nu sunt nici corupt, nici suspectat de coruptie precum domnia sa și nici din structurile de securitate ale statului nu am făcut parte. Sunt un fost consilier local care știe însă în amănunt cum a actionat Clotilde Armand ca primar în ultimii trei ani și jumătate. Este cazul să ne asumăm faptele și să venim cu responsabilitate în fața cetățenilor, să le prezentăm ce am făcut și ce nu am făcut, să le prezentăm planurile noastre pentru viitorul Sectorului 1.

Personal, respect dreptul cetățenilor de a alege în cunoștință de cauză și îi îndemn pe toți să participe la această dezbatere importantă pentru viitorul nostru comun.

Este timpul ca locuitorii Sectorului 1 să primească răspunsuri clare și soluții reale, nu doar promisiuni goale și minciuni.

Mandatul lui Clotilde Armand a fost plin de scandaluri inventate, ineficiență și lipsă de transparență. Este evident că administrația ei nu a reușit să aducă progresul atât de necesar în sector.

Alegeți un primar al oamenilor, nu al partidelor politice!” se arată în comunicatul lui Dan Podaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.