Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale: profil întocmit de un liberal de top

pnl umbra

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, afirmă că liberalii nu se preocupă în acest moment de găsirea prezidenţiabilului pentru anul viitor, însă întotdeauna PNL a avut resurse în acest sens. Gorghiu declară, însă, că este ”prematur” să se discute acest subiect în 2023.

”Noi avem întotdeauna resurse de prezidenţiabil (...) Sunt absolut convinsă că vom găsi acea resursă în interiorul partidului. Momentan nu s-a făcut această selecţie. E prematur să discutăm despre alesul pentru prezidenţiale, în condiţiile în care suntem la jumătatea lui 2023”, a declarat, joi seară, la Digi 24, Alina Gorghiu, informează News.ro.

Aceasta a precizat că, până acum, PNL a mers cu preşedintele partidului la alegerile prezidenţiale: ”Până acum, Partidul Naţional Liberal a optat pentru genul acesta de candidatură. Preşedintele partidului a fost cel promovat pentru candidatura la prezidenţiale. Însă, daţi-mi voie să vă spun cu toată responsabilitatea, că această preocupare în acest moment în interiorul Partidului Naţional Liberal nu există”.

Ministrul Justiţiei a explicat că liberalii sunt concentraţi pe actul de guvernare, având în vedere recenta rotativă care s-a produs şi tensiunile din societate. ”S-a produs rotativa acum 2 săptămâni, avem de pus la punct un mecanism cu noul guvern, noul premier, trebuie să punem în aplicare un program de guvernare într-un context foarte complicat”, a adăugat Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.