Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul Pro România pentru Primăria Capitalei, atac dur la adresa Guvernului: 'Este impardonabil așa ceva' / VIDEO

ioan sirbu

Ioan Sîrbu, susţinut de Alianţa PRO Bucureşti 2020, şi-a depus, luni, candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei la Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti. Principalele declarații:

„Este o mare onoare pentru mine să fi candidatul acestei alianţe (...) Am acceptat această provocare într-un context în care Bucureştiul, aşa cum îl ştim cu toţii astăzi, trece printr-o situaţie aproape imposibilă. Doamna Firea a falimentat Bucureştiul, lucrul acesta este ştiut de toată lumea, l-am semnalizat şi când am fost prezentat candidatul alianţei şi constat cu mare insatisfacţie că, de la momentul respectiv şi până astăzi, conturile primăriei sunt închise, sunt blocate, practic primăria este în faliment. Asta a putut doamna Firea să producă în mandatul ei de 4 ani, să aducă primăria în faliment şi la acest lucru a concurat, într-un fel, şi domnul Nicuşor, întrucât a fost consilier o perioadă însemnată, iar problema aceasta pe care Bucureştiul trebuie să o suporte astăzi vine dintr-un trecut.

În ceea ce mă priveşte: ştiu, pot şi vreau să fac treabă în cadrul acestei alianţe de succes. Şi, mai cu seamă, ca manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central şi şef al Direcţiei Medicale, sunt funcţii pe care le-am deţinut în cariera mea medico-militară, fiind la bază medic militar, am reuşit să fac din aceste două instituţii poate cele mai prestigioase unităţi medicale din România. Acest exerciţiu al meu, administrativ şi managerial, îmi dă posibilitatea să pot să vin cu soluţii pe care să le implementez şi să putem împreună să traversăm această pandemie.

Avem o misiune imediată. Trebuie ca noi toți să ne unim forțele să punem ideile și gândurile laolaltă astfel încât în septembrie să putem aduce copiii în școli. Este o datorie socială și morală.  (...) Guvernul nu a venit cu nicio soluție, absolut niciuna, s-a baricadat în Palatul Victoria și a transferat toată responsabilitatea primăriilor și directorilor de școli. Este impardonabil așa ceva. Este datoria noastră națională să ne aducem copiii în bănci.

Nu am putut să stau impasibil și în momentul în care dl președinte Ponta și dl primar Negoiță mi-au făcut această ofertă, primul lucru la care m-am gândit a fost că este nevoie de un medic să putem traversa în condiții de siguranță această pandemie”, a spus Sîrbu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.