Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul PSD la Primăria Timişoara ar putea fi Adrian Orza, fostul viceprimar PNŢCD din administraţia Ciuhandu

Facebook
psd

Fostul viceprimar PNŢCD din administraţia Ciuhandu, Adrian Orza, ar putea fi candidatul social-democraţilor la funcţia de primar al Timişoarei, în alegerile din această vară, a anunţat, luni, Biroul de presă al PSD Timiş.

După discuţii şi consultări, PSD Timiş a decis în Biroul Politic Judeţean să-l mandateze pe preşedintele filialei, Alfred Simonis, să poarte o discuţie de principiu cu Adrian Orza, "singurul candidat pentru primăria Timişoara care are experienţă de lucru în administraţia publică locală".

Citește și: Premierul desemnat NU știa despre alerta de coronavirus de la Guvern: 'NU am ce să comentez'

"Administrarea unui oraş trebuie făcută de şi cu oameni competenţi. Adrian Orza ştie şi înţelege ce înseamnă să conduci un oraş. Deocamdată, este la nivel de intenţie, în măsură să deschidem drumul unor discuţii concrete despre posibilitatea să-l susţinem în aceste alegeri pentru funcţia de primar al Timişoarei. Dincolo de orgolii şi mize politice, considerăm că Timişoara trebuie să aibă prioritate", a declarat preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, într-un comunicat remis, luni, AGERPRES.

Social-democraţii punctează că Timişoara "are neşansa" ca de opt ani să fie condusă de un primar care şi-a construit toată strategia administrării oraşului "pe interese, circ, haos, demagogie, lipsă totală de respect pentru cetăţean".

"În repetate rânduri am sancţionat derapajele, deseori am reacţionat, dar acum este momentul să mergem la un alt nivel. Nu mai putem asista la degradarea constantă a imaginii Timişoarei, nu mai putem accepta ca cetăţeanul să fie ignorat şi tratat cu dispreţ. Pentru a obţine rezultatul dorit, pentru ca Timişoara să-şi revendice şansa de a performa, actualul primar trebuie schimbat iar în locul lui să fie ales un profesionist, un om dedicat, o persoană care să înţeleagă administraţia, nu să o trateze după bunul plac", arată sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.