Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Canelo Alvarez își pune la bătaie centurile WBC, WBO, WBA şi IBF în faţa britanicului John Ryder: gala va avea loc în luna mai

canelo alvarez

Boxerul Saul "Canelo" Alvarez, regele incontestabil al categoriei super-mijlocie, îşi va pune în joc centurile WBC, WBO, WBA şi IBF în faţa britanicului John Ryder, în cadrul unei gale care va avea loc la Guadalajara, în luna mai, când va reveni pe un ring din ţara sa natală, Mexic, în care nu a mai luptat din 2011, scrie AFP.

"Sunt fericit să revin în ţara mea natală după 12 ani. Sunt mândru că oamenii care nu au posibilitatea să călătorească la Las Vegas mă vor putea vedea aici, la Guadalajara", a declarat Canelo.

Campionul mexican, în vârstă de 32 de ani, are în palmares 58 de victorii (39 dintre ele obţinute înainte de limită), 2 egaluri şi 2 înfrângeri, notează Agerpres.
Lupta împotriva britanicului John "Gorilla" Ryder (34 de ani), boxer cu 32 de victorii (18 prin KO) şi cinci înfrângeri (una prin KO), este prevăzută în data de 6 mai, pe stadionul Akron, incinta clubului de fotbal Guadalajara, a anunţat promotorul Matchroom Boxing.

Alvarez îşi va pune cu această ocazie în joc titlurile mondiale. În luna septembrie, la Las Vegas, el a câştigat al treilea meci împotriva marelui său rival kazah Ghenadi Golovkin, după prima sa victorie în septembrie 2018 şi un egal controversat, un an mai târziu.

Este pentru prima oară când Canelo Alvarez va boxa în Mexic după victoria sa în faţa portoricanului Kermit Cintron, în 2011 la Ciudad de Mexico.

John Ryder, challenger WBO, a boxat ultima oară în luna noiembrie, când l-a învins prin KO tehnic pe compatriotul său Zach Parker.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.