Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreața Ester Peony, după prima repetiție pe scena de la Tel Aviv: 'Un vis pe care mi l-am îndeplinit'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ester Peony

Cântăreața Ester Peony, care reprezintă România la ediția de anul acesta a concursului muzical Eurovision, cu piesa "On a Sunday", a avut prima repetiție pe scena de la Tel Aviv, declarând că participarea în competiție este un vis pe care și l-a îndeplinit, potrivit Mediafax.

După repetiție, Ester Peony, alături de echipa TVR condusă de Smaranda Vornicu-Shalit, șefa delegației României, și regizorul Petre Năstase, au discutat cu echipa tehnică a gazdelor despre detaliile show-ului. Specialiştii au tras apoi concluziile şi au reglat amănunte legate de sunet, cadre și lumini, urmând ca vineri să aibă loc a doua sesiune de repetiții.

"Repetiția a decurs foarte bine, sunt mulțumită de primele rezultate, iar acest lucru îmi dă speranțe și energie pozitivă înainte de concurs. Aici, voi cânta pentru toți românii, pentru că reprezint țara noastră la cea mai mare competiție muzicală din lume și îi invit să fie alături de mine, iar pe cei din diaspora, să voteze piesa «On a Sunday», joi, pe 16 mai", a adăugat tânăra interpretă.

Citește și: Cinematografia chineză este în prim plan la TIFF 2019, la Cluj-Napoca

Telespectatorii TVR pot vedea cum a decurs prima repetiție pe scena din Expo Tel Aviv, dar și imagini de la sosirea delegației României în Israel, întâlnirea cu presa și emoțiile din culise la "Destinația Tel Aviv". Emisiunea, care o va urmări, pas cu pas, pe Ester Peony la Tel Aviv, poate fi văzută atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, în perioada 6 - 18 mai, cât şi online, pe TVR+.

Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de reprezentanta noastră, în a doua semifinală participă concurenții Elveției, Suediei, Irlandei, Austriei, Moldovei, Letoniei, Danemarcei, Armeniei, Albaniei, Azerbaidjanului, Macedoniei, Norvegiei, Rusiei, Olandei, Croației, Lituaniei, Maltei.

Semifinalele şi finala Eurovision, din 14 şi 16, respectiv 18 mai, vor putea fi urmărite pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.