Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreaţa americană Britney Spears îi roagă pe cei care o jignesc pe Instagram să renunțe la astfel de comentarii

Britney Spears Facebook
Britney Spears

Cântăreaţa americană Britney Spears îi roagă pe cei care o jignesc pe rețelele de socializare online să îmbrățișeze spiritul sărbătorilor și să renunțe la a lăsa comentarii răutăcioase la mesajele sale, arată E! online, anunță MEDIAFAX.

Britney Spears a fost bombardată cu remarci negative după ce a publicat, pe 7 decembrie, imagini video în care are un comportament pe care mulți l-au considerat bizar.

Citește și: Noi norme ale UE se vor aplica in Romania! Ce categorie de romani va beneficia de plati mai ieftine?

Mesajul din 7 decembrie i-a determinat pe cei care îi urmăresc contul să pună la îndoială sănătatea mintală a lui Spears, îndemnând-o să "rămână pe medicamentele" pe care le ia, în timp ce alții au glumit pe seama părului său care ar trebui să fie pieptănat.

Britney nu a comentat criticile, dar a recunoscut că remarcile celor care o urăsc au împiedicat-o să le mai ofere fanilor o privire asupra vieții sale private.

Iubitul lui Britney, Sam Asghari, a a comentat și el reacțiile răutăcioase ale internauților: "Le este ușor să facă atacuri cibernetice și să îi scrie lui Britney comentarii ascunși în spatele unor ecrane, dar, atunci când o întâlnesc în viața reală, se poartă de parcă au fost dintotdeauna fanii ei și o imploră să facă poze alături de ei".

Citește și: Se planuieste bugetul! Guvernul Orban critica dur o alta taxa!

Britney Spears, în vârstă de 37 de ani, a fost una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor 1990. A obţinut o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", al cărui single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100. Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Glory", al nouălea de până acum, a fost lansat în august 2016. De-a lungul anilor, Spears a primit mai multe premii, printre care un Grammy, șase MTV Video Music Awards, inclusiv unul pentru întreaga carieră, și șapte Billboard Music Awards. Artista a primit și o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.