Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreața canadiană Celine Dion, aflată în plin turneu, spune că 'se simte ok' după decesul mamei sale

Facebook
celine dion

Cântăreața canadiană Celine Dion, aflată în plin turneu, și-a asigurat fanii că se simte bine, după decesul mamei sale, la vârsta de 92 de ani, pe 17 ianuarie, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica acesteia în playlistul zilei, anunță MEDIAFAX.

Therese Dion, mamă a 14 copii, a murit înconjurată de familie și de prieteni, în Canada, potrivit CTV News.

Citește și: Florin Cîțu vine cu explicații! Cum se găsesc fonduri pentru anticipate, dar pentru majorarea pensiilor și alocațiilor nu

În urmă cu câteva luni, fiica ei cea mai mare, Claudette Dion, a dezvăluit că aceasta suferea de mai multe boli grave, inclusiv pierderi de memorie, probleme oftalmologice și deficiențe de auz.

În ziua decesului, Celine Dion a scris un mesaj emoționant dedicat mamei sale pe Instagram. În seara aceleiași zile, a făcut o pauză în timpul concertului susținut la American Airlines Arena din Miami și le-a spus fanilor că mama ei murise cu câteva ore înainte, asigurându-i, totodată, că ea se simte bine.

În cadrul turneului de promovare a noului său album, "Courage", primul în limba engleză al artistei din ultimii șase ani, Celine Dion va ajunge şi în România, anul acesta. Concertul este programat pe Arena Națională din Bucureşti, pe 29 iulie 2020.

Citește și: Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuți, respectați și de succes artiști din industria muzicală. A câștigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 și a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, cinci premii Grammy, dar și un premiu Billboard - Icon Award, acordat recent pentru întreaga carieră.

Piesele lui Celine Dion se regăsesc în playlistul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici: https://www.smartradio.ro/radio/radio/.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.