Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreața Demi Lovato, anunț important după externarea din spital

Yahoo
Demi Lovato

Cântăreaţa pop americană Demi Lovato, care a fost spitalizată de urgenţă, pe 24 iulie, la Los Angeles, pentru o presupusă supradoză de droguri, a ieșit din spital și s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, potrivit foxnews.com.

Platforma de știri online tmz.com informează că Lovato a fost externată din Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles pe 4 august și internată imediat într-o clinică din afara Californiei, una dintre cele mai bune din SUA, unde va rămâne o perioadă lungă de timp, pentru un tratament de dezintoxicare.

Într-un mesaj publicat pe 5 august, pe platforma online Instagram, primul de la spitalizarea sa, artista a mulțumit lui Dumnezeu "că este în viață".

"Întotdeauna am fost transparentă în ceea ce privește parcursul meu cu dependența. Ceea ce am învățat este că această boală nu este ceva ce dispare sau pălește cu timpul. Este ceva ce trebuie să continuu să depășesc și cu care nu am terminat", a scris Lovato în mesajul său.

Cântăreața a mulțumit familiei și echipei de medici de la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, care au avut grijă de ea.

Demi Lovato a fost spitalizată pe 24 iulie. În ziua următoare, site-ul de ştiri mondene TMZ.com a dat publicităţii o înregistrare audio de la serviciile de urgenţă, în care cineva spune că Lovato era lipsită de cunoştinţă şi că i se administra Narcan, un spray nazal folosit pentru tratarea supradozelor de opiacee.

De asemenea, revista People a citat o sursă apropiată lui Lovato care spunea că artista este în stare stabilă și că supradoza nu a fost una de heroină, așa cum scrisese inițial tmz.com.

Tot site-ul tmz.com a citat surse care au spus că Demi a refuzat să indice ce droguri a luat, în timp ce surse din poliție au declarat că nu se va deschide nicio anchetă, pentru că nu au fost descoperite astfel de substanțe în locuința cântăreței.

Foarte multe vedete și-au exprimat sprijinul pentru artistă pe platforma de micro-blogging Twitter, printre acestea numărându-se Missy Elliott, Ariana Grande, Brad Paisley, Kesha, Bebe Rexha, Meghan Trainor, Maren Morris, Kehlani și grupul Clean Bandit, care a lansat single-ul "Solo" în colaborare cu Lovato.

Fost star Disney, Lovato, în vârstă de 25 de ani, a făcut public faptul că a suferit de dependenţe de diverse substanţe, printre care alcool și droguri, de depresie şi de tulburări de alimentaţie și că s-a automutilat. Într-un documentar din 2012, "Demi Lovato: Stay Strong", aceasta a spus că obişnuia să prizeze cocaină de câteva ori pe zi, dar a reuşit să urmeze o cură de dezintoxicare şi să-şi construiască o carieră de succes.

Însă, în urmă cu o lună, ea a lansat piesa "Sober", în care sugera că a recidivat.

Într-un interviu din 2015 pentru revista Elle, Lovato a declarat că a vrut să se sinucidă încă de la vârsta de şapte ani, deşi părea o fetiţă veselă pe când juca în "Barney and Friends", alături de Selena Gomez.

Lovato, a cărei carieră include şi un rol în serialul de succes "Glee", dar şi unul de jurat în emisiunea concurs "The X Factor", a părut în ultimii ani că şi-a revenit. Albumul său lansat în 2015, "Confident", a fost nominalizat la premiile Grammy.

Artista militează pentru drepturile comunităţii gay, dar şi pentru controlul armelor de foc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.