Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreaţa Lizzo a anunţat că 'demisionează' din cauza 'minciunilor' spuse despre ea

captura youtube
Lizzo

Cântăreaţa americană Lizzo, care se confruntă de câteva luni cu acuzaţii de hărţuire din partea unora dintre fostele ei dansatoare, a declarat într-un mesaj publicat pe Instagram că "demisionează" din cauza "minciunilor" spuse despre ea - fără a preciza însă care este exact intenţia sa, informează AFP.

"M-am săturat să trebuiască să suport să fiu târâtă prin noroi de toată lumea din viaţa mea şi de pe internet", a scris vineri artista afro-americană, în vârstă de 35 de ani şi al cărei nume real este Melissa Viviane Jefferson.

"Nu m-am înscris pentru a avea parte de astfel de lucruri - demisionez", a scris ea în mesajul său, care nu precizează însă din ce anume intenţionează să "demisioneze" vedeta americană - industria muzicală, reţelele de socializare sau orice altceva.

Lizzo, adorată de fani pentru apărarea persoanelor supraponderale şi a stimei de sine, se confruntă cu o plângere depusă anul trecut de foste dansatoare, care o acuză de "hărţuire" şi "discriminare".

Cântăreaţa a participat joi seară la o strângere de fonduri pentru campania prezidenţială a lui Joe Biden, la New York. Un avocat care le reprezintă pe acele dansatoare a criticat Partidul Democrat pentru această alegere, potrivit unor declaraţii publicate de compania mass-media NewsNation.

"Tot ceea ce vreau este să fac muzică şi să îi fac pe oameni fericiţi", a scris Lizzo vineri. "Dar încep să cred că lumea nu mă vrea", a adăugat ea în acelaşi mesaj online.

"Mă confrunt în mod constant cu minciuni despre mine şi sunt batjocorită pentru aspectul meu. Personalitatea mea este desfiinţată de oameni care nu mă cunosc şi care îmi insultă numele", a dezvăluit artista.

Starleta americană Paris Hilton a reacţionat printr-un comentariu la mesajul publicat de Lizzo: "Noi te iubim, regino!".

La începutul acestei luni, Lizzo declarase într-un alt mesaj pe Instagram că era pe cale să compună "cea mai bună muzică" a ei şi că "abia aşteaptă" ca aceasta să fie ascultată de public. "Sunt aproape gata să fiu din nou o persoană normală... să ies afară... să iubesc şi să am încredere în oameni", a adăugat ea.

Lizzo, o cântăreaţă cu o voce puternică, născută la Detroit şi care şi-a petrecut copilăria în Houston, a devenit cunoscută pe plan internaţional în 2019 datorită cântecelor sale soul şi rap.

Ea a câştigat în 2023 premiul categoriei "înregistrarea anului" la gala Grammy Awards cu single-ul "About Damn Time".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.