Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreţul Elton John va susţine un concert la Casa Albă

elton john

Cântăreţul Elton John va fi primit de preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, vineri, la Casa Albă, unde va susţine un concert pentru a "celebra puterea unificatoare şi vindecătoare a muzicii", a anunţat executivul american într-un comunicat, informează AFP.

Joe Biden şi soţia sa, Jill Biden, vor totodată să "îşi exprime aprecierea faţă de viaţa şi activitatea" legendarului artist pop britanic, se precizează în comunicat, potrivit Agerpres.

Casa Albă îi va invita la concert pe cei "care scriu istorie în fiecare zi", profesori, personal sanitar, lucrători din prima linie, studenţi, activişti pentru drepturile LGBT+ şi persoane care militează acordarea unei atenţii sporite sănătăţii mintale.

Preşedintele şi soţia sa urmează să ţină discursuri, precizează sursa citată.

Evenimentul de vineri va purta numele "The Cure of Troy", inspirat de un poem semnat de Seamus Heaney, pe care Biden l-a menţionat deseori drept poetul său preferat, potrivit CNN.

Elton John, care a împlinit vârsta de 75 de ani în primăvară, este cunoscut pentru hiturile sale celebre în întreaga lume precum "Goodbye Yellow Brick Road", "Your Song", "Rocket Man" sau "Can You Feel The Love Tonight", dar şi pentru implicarea sa în asociaţii, în special în lupta împotriva SIDA.

Artistul a vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.