Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreţul Justin Bieber a fost diagnosticat cu boala Lyme - Urticaria, dureri musculare şi oboseala se numără între simptome

Independent.md
Justin Bieber

Cântăreţul canadian Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, a anunţat miercuri că a fost diagnosticat cu boala Lyme, potrivit news.ro.

„Au fost câţiva ani grei”, a scris Bieber pe contul de Instagram urmărit de 124 de milioane de utilizatori. El a precizat că a fost conştient că în social media s-a speculat că ar avea probleme cu drogurile, după ce au apărut mai multe fotografii în care arăta rău, cu pete pe piele, însă oamenii „nu şi-au dat seama că am fost recent diagnosticat cu Lyme”.

Bieber a adăugat că a suferit şi de o infecţie virală, care i-a afectat „pielea, funcţionarea creierului, energia şi starea generală de sănătate”.

Citeşte şi: ALERTĂ! DNA Timişoara cere la ICCJ prelungirea arestului la domiciliu a celor din dosarul 'PSD Arad' - Cererea procurorilor se discută vineri

Cântăreţul a spus că primeşte „tratamentul potrivit” pentru a combate boala şi că mai multe detalii vor fi dezvăluite în documentarul YouTube despre viaţa lui, care urmează să fie lansat.

Boala Lyme este o infecţie bacteriană cauzată de căpuşe. Urticaria, dureri musculare şi oboseala se numără între simptomele care apar de obicei la 3 săptămâni după ciupitură. Boala nu este transmisibilă.

Cei mai mulţi dintre oamenii care urmează un tratament de trei săptămâni cu antibiotic îşi revin complet, dar în cazul unora simptomele apar pe parcursul mai multor ani. Nu există un tratament prestabilit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.