Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreţul R&B R. Kelly a fost învinuit de abuz sexual: Âmpotriva vedetei sunt 10 capete de acuzare, iar cauțiunea a fost stabilita la un milion de dolari

Wikipedia
r kelly

Cântăreţul R&B R. Kelly a fost învinuit de abuz sexual, zece capete de acuzare fiind formulate, iar după ce s-a predat poliţiei din Chicago, un judecător a stabilit cauţiunea de 1 milion de dolari, potrivit Variety, potrivit news.ro.

Citește și: Traian Băsescu, reacție dură la adresa ultimelor OUG pe legile justiției:’Ultima OUG este odioasă’

Este vorba despre patru victime, dintre care trei, minore, şi de incidente care au avut loc între 1998 şi 2010. Prima înfăţişare în faţa tribunalului este programată pentru 8 martie.

Primele acuzaţii la adresa lui R. Kelly au apărut în urmă cu mai mult de două decenii. În anii 2000, el a fost acuzat de pornografie infantilă. În 2008, a fost achitat, după ce femeia în cauză a refuzat să mai depună plângere.

În 1995, când avea 27 de ani, a fost căsătorit pentru scurt timp cu Aaliyah, care avea vârsta de 15 ani la acel moment. Un apropiat a declarat în documentar că a falsificat data de naştere a regretatei cântăreţe pe certificatul de căsătorie, ca ea să pară majoră. Anul trecut, au apărut informaţii că R. Kely a ţinut captive femei în ceea ce a fost numit un „cult sexual”.

Miniseria documentară „Surviving R. Kelly”, lansată în luna ianuarie, face numeroase dezvăluiri, iar în urma difuzării ei de Lifetime mai multe femei au povestit incidente care l-au avut protagonist pe cântăreţul cu care Lady Gaga a spus că nu va mai colabora şi cu care compania Sony a încheiat colaborarea.

Avocatul lui R. Kelly, care a negat mereu acuzaţiile, este de părere că toate aceste femei mint şi că va reuşi să demonstreze asta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.