Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântărețul român care va deveni sultan după căsătoria cu o prințesă din Africa! Cine sunt vedetele care se bat pentru titlul de nașă

Radu Pop
Foto România TV
Karym casatorie printesa Africa

Cântărețul român care va deveni sultan după căsătoria cu o prințesă din Africa! Cine sunt vedetele care se bat pentru titlul de nașă

Karym este cântărețul român care va deveni sultan, după ce se va căsători cu o prințesă din Africa, a cărei nuntă încă nu are nași! Se pare că Georgiana Loobnț și Carmen de la Sălciua sunt pe listă.

Karym este unul dintre artiștii care a reușit să strângă o comunitate de fani, după ce s-a lansat cu câteva piese care au avut succes.

Karym este pe punctul de a se căsători cu o prințesă din Africa și de a deveni sultan. Artistul și-a găsit marea iubire în Africa, și nu orice femeie, ci o prințesă. Conform protv.ro, Karym și-a cunoscut soția în Franța, aceasta fiind prieetenă bună cu sora lui și, în virtutea căsătoriei, urmează să devină sultan. Astfel, cum nunta urmează, trebuie să aleagă și nașii, anunță romaniatv.net.

Carmen de la Sălciua, Georgiana Lobonț și Celia sunt trei dintre cântărețele care au colaborat cu artistul

Carmen de la Sălciua a spus faptul că au existat deja câteva discuții între ea și Karym legat de posibilitatea de a-i deveni părinte spiritual.

Artista nu se aștepta ca tânărul să devină prinț, ea fiind la rândul ei, la fel de șocată ca întreaga breaslă de artiști. Chiar și așa, îndrăgita cântăreață este fericită pentru Karym și se bucură pentru realizările sale.

„A existat o discuție cu Karym, să îi fiu nașă. Am rămas puțin surprinsă de faptul că va fi prinț. Uite unde te duce viața. Mă bucur pentru el. El a muncit mult pentru cariera lui, dar uite că viața a avut altceva pregătit pentru el. Eu mă bucur pentru fiecare om care evoluează, în orice domeniu”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Fanatik.ro.

La polul opus față de Carmen de la Sălciua se situează Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț a mărturisit că nu crede ca ea și soțul ei să îi cunune pe Karym și prințesa lui din Africa.

Mai mult decât atât, artista nici nu crede că va participa la nuntă. Georgiana Lobonț și Karym au colaborat împreună pentru o piesă, însă relația lor nu a evoluat, spune ea.

Cei doi nu au legat o prietenie strânsă, totul a rămas la nivel de legătură profesională, chiar dacă îl simpatizează.

„Eu am făcut o melodie cu Karym, mă înțeleg bine cu el, dar nu suntem atât de apropiați. Nu s-a legat o prietenie foarte strânsă între noi. Nici nu știu dacă o să ajungem la nuntă”, a spus Georgiana Lobonț pentru sursa precizată anterior.

Celia, nerăbdătoare să o cunoască pe mireasă

De pe lista artiștilor cu care a colaborat Karym, nu putea lipsi nici Celia, iar cântăreața a dezvăluit faptul că așteaptă propunerea din partea lui Karym.

Celia a mai spus că îl admiră mult pe artist, deoarece îl cunoaște încă de pe vremea când acesta se lupta să își crească fiul singur.

Pe lângă cele prezentate mai sus, Celia este entuziasmată să o cunoască pe mireasă, despre care și-a format deja o părere bună.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.