Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Capitala Thailandei intră în lockdown, pe fondul înmulțirii cazurilor de COVID-19

blog.inspitrip.com
bangkok

Thailanda a introdus luni cele mai severe restricţii din ultimul an împotriva coronavirusului la Bangkok şi în provinciile din jurul capitalei, unde au fost impuse, printre altele, limitări ale circulaţiei, transmite Reuters.

Autorităţile au îndemnat populaţia din oraşul Bangkok şi din jurul acestuia, zonă unde se află epicentrul epidemiei, să lucreze de acasă şi au înfiinţat 145 de puncte de control în 10 provincii cu risc, inclusiv 88 în capitală, pentru a limita deplasările neesenţiale în regiune, potrivit agerpres.ro.

Totodată, mall-urile au fost închise şi adunările au fost limitate la cinci persoane.

Restricţiile, ce vor fi în vigoare pentru început timp de două săptămâni, sunt menite să încetinească răspândirea coronavirusului, după o perioadă de cifre record de infectări şi decese.

Thailanda a raportat luni 8.656 de cazuri noi de infectare şi 80 de decese, care ridică la 345.027 numărul total de contaminări şi la 2.791 pe cel al deceselor, marea lor majoritate provocate de valul declanşat la începutul lunii aprilie de variantele Alpha şi Delta, mai transmisibile, ale coronavirusului.

Companiile de transport îşi adaptează serviciile la noile măsuri şi la restricţiile de circulaţie pe timpul nopţii, cu un program redus al transportului public în cursul zilei la Bangkok şi în jur.

Compania aviatică Thai AirAsia a suspendat toate cursele pe rute interne până la 31 iulie, iar Bangkok Airways şi subsidiara Thai Smile a Thai Airways şi-au redus numărul de zboruri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.