Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul Craiovei, Nicuşor Bancu: Suntem pregătiţi să începem din nou pentru că ne aşteaptă un an greu

sport.ro
nicusor bancu

Căpitanul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, a declarat, miercuri, la reunirea lotului pregătit de Ivailo Petev, că speră ca formaţia sa să aibă evoluţii constante în acest an, spre deosebire de 2023.

"A fost o perioadă frumoasă petrecută alături de familie, acum suntem pregătiţi să începem din nou pentru că ne aşteaptă un an greu. Eu vreau să mă pregătesc cât mai bine, să fiu ferit de accidentări şi la finalul sezonului să fim cât mai sus în clasament. Nu mai vorbesc de titlu, noi trebuie să câştigăm fiecare meci, pentru că nu am avut nişte evoluţii constante anul trecut şi sper ca acum să se întâmple diferit. Urmează două partide foarte grele, cu Farul şi FCSB. Cu siguranţă cu Farul va fi total diferit faţă de meciul din cupă, pentru că vin cu toţi jucătorii. Trebuie să nu mai facem aceleaşi greşeli pe care le-am făcut în ultimele două partide. Trebuie să fim mai concentraţi pe faza de apărare şi ţinând cont că jucăm acasă ar trebui să câştigăm ambele partide, şi cu Farul, şi cu FCSB", a afirmat Bancu.

El şi-ar dori să fie ferit de accidentări în perioada de până la finalul Superligii, sperând să facă parte din lotul echipei naţionale la EURO 2024.

"Ne dorim să facem pregătirea 100%, pentru că acest lucru contează foarte mult în evoluţia de pe parcursul sezonului. Eu m-am gândit tot timpul la Campionatul European, mă bucur foarte mult că ne-am calificat, dar până în vară sunt multe meciuri la echipa de club. Îmi doresc să joc meci de meci şi să fiu sănătos, pentru că dacă se va întâmpla ceva voi rata acel campionat şi nu vreau", a mai spus Bancu.

Mijlocaşul Alexandru Creţu se gândeşte deja la primele două partide oficiale ale anului, cu Farul Constanţa şi FCSB, afirmând că toţi jucătorii Universităţii trebuie să se pregătească exemplar în perioada următoare pentru a le putea câştiga.

"Îmi doresc să fiu sănătos, plecăm astăzi într-un stagiu de pregătire şi obiectivul meu este să fac mai mult decât am făcut anul trecut. Vom avea un start de foc, cu două echipe puternice ale campionatului românesc. Va fi foarte important ce vom face acum în stagiul de pregătire, trebuie să ne pregătim foarte bine", a declarat Creţu.

Lotul echipei de fotbal Universitatea Craiova s-a reunit miercuri dimineaţă, în baza de pregătire "Ilie Balaci", unde a efectuat primul antrenament, iar după-amiază va decola spre Antalya.

Delegaţia Ştiinţei va fi cazată la Regnum Carya Resort din Belek până pe data de 15 ianuarie, când este programată întoarcerea.

Universitatea va susţine şi câteva meciuri amicale, al căror program va fi anunţat ulterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.