Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul echipei Dinamo Kiev, revoltat după bombardarea orașului său natal

dinamo kiev

Serghei Sidorciuk, căpitanul echipei ucrainene de fotbal Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a postat un mesaj pe Instagram pentru a-şi exprima furia şi tristeţea după bombardarea oraşului său natal, Zaporojie, de către forţele ruse, informează AFP și Agerpres.

Sidorciuk, în vârstă de 31 de ani, a postat imagini cu distrugerea unei clădiri rezidenţiale din oraş de către o rachetă, însoţite de textul: "Aceasta este grădina mea... Aşa mi-am imaginat-o în viitor, când mă plimbam zilnic pe acolo, când eram copil?".

"Am visat că în 2020 vor fi zgârie-nori, supereroi şi maşini electrice. Nu există zgârie-nori, pentru că totul este distrus de inamic. Dar va fi când vom câştiga şi vom reconstrui totul. Sunt supereroi. Acestea sunt forţele noastre armate", a continuat el.

"Şi când se face ziuă, cu ştiri groaznice şi fotografii din oraşul meu natal, văd că reprezentanţii ţării ucigaşe se vor putea întoarce la box", mai scrie Sidorciuk, referindu-se la decizia Federaţiei internaţionale de box de a le permite boxerilor ruşi şi belaruşi să participe la competiţii internaţionale cu însemnele naţionale.

"Sportul în afara politicii? Chiar aşa? Mi-ar plăcea să rămân în afara politicii şi am crezut că sunt. Este foarte practic. Până la prima sirenă, până la primele lacrimi ale copilului tău, pentru că îi este frică, până la prima rachetă deasupra capului tău şi la prima rachetă din grădina ta...", a încheiat căpitanul lui Dinamo Kiev.

Echipa pregătită de Mircea Lucscu a fost învinsă la limită, în deplasare, de formaţia franceză Rennes (scor 1-2), joi seară, într-un meci din Grupa B a competiţiei Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.