Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul echipei Fiorentina, Cristiano Biraghi, se implică în curățarea străzilor după furtuna Ciaran

Seria A
Fiorentina

Căpitanul echipei Fiorentina, Cristiano Biraghi, a fost văzut luni făcând curăţenie pe străzile din Florenţa, unde au fost inundaţii în urma trecerii furtunii Ciaran.

Căpitanul Fiorentinei, Cristiano Biraghi, a fost văzut luni, pe străzile din Campi Bisenzio, lucrând cu lopata în noro, în timp ce participa la eforturile de reconstrucţie în urma inundaţiilor devastatoare din zonă, potrivit news.ro.

Şapte persoane au murit după ce râurile au ieşit din matcă în urma unor ploi torenţiale în regiunea Toscana din centrul Italiei. O vastă operaţiune de curăţare este în curs de desfăşurare în zonele cele mai afectate, inclusiv în Campi Bisenzio, în apropiere de Florenţa.

Fanii din Curva Fiesole, de la Fiorentina, au cerut anterior amânarea meciului de duminică din Serie A cu Juventus, pentru a-şi concentra eforturile pe vasta operaţiune de curăţare. Meciul s-a desfăşurat, Juventus câştigând cu 1-0, dar mulţi Ultraşii au rămas pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie.

A doua zi după meci este de obicei o zi de odihnă pentru echipă, dar Biraghi a fost văzut printre voluntarii care ajutau la curăţarea zonei, care era înconjurată de obiecte abandonate şi deteriorate din casele locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.