Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul echipei Luton Town rămâne în spital după ce s-a prăbuşit pe teren

Spitalul Sfantul Sava
Spitalul Sfantul Sava

Tom Lockyear, căpitanul lui Luton Town, rămâne internat în spital după ce s-a prăbuşit pe teren sâmbătă, în finala play-off-ului pentru promovarea în prima ligă a campionatului de fotbal al Angliei, câştigată de echipa sa în faţa formaţiei Coventry City, pe stadionul Wembley, informează Reuters, potrivit Agerpres.

"Este Ok, dar va rămâne în spital pentru moment. Face o mulţime de teste şi controale şi are alături de el cel mai buni oameni", a declarat antrenorul lui Luton Town, Rob Edwards.

În vârstă de 28 de ani, Lockyear s-a prăbuşit pe gazon în minutul 12 al meciului de pe Wembley, fără niciun alt jucător în jurul său. Coechipierii său au reuşit în final să se impună la loviturile de departajare şi să o readucă pe Luton Town în prima ligă pentru prima oară din 1992.

Luton Town este primul club care reuşeşte să revină în elita fotbalului englez după ce a ajuns anterior până în liga a cincea, după retrogradări succesive.

Stadionul său, Kenilworth Road, va fi cel mai mic din viitoarea ediţie a Premier League, având o capacitate de doar 10.000 de locuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.