Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul FCSB, Florin Tănase: E aproape imposibil să câştigăm un trofeu anul acesta, trebuie să fim realiști

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua

Căpitanul echipei de fotbal FCSB, Florin Tănase, a declarat, luni, că el şi colegii săi trebuie să fie realişti şi să accepte faptul că în acest sezon este aproape imposibil să câştige un trofeu după ce au fost eliminaţi din Cupa României şi în prezent se află la 10 puncte în spatele liderului Ligii I, CFR Cluj, potrivit Agerpres.

„Cred că este un meci de totul sau nimic cu CFR. Dacă pierdem, atunci cu siguranţă vom ieşi din lupta pentru titlu. Am văzut că ei s-au şi întărit şi va fi destul de greu, chiar dacă vom câştiga. Noi cred că avem un lot bun, dar cred că mai era nevoie de câţiva jucători. Anul acesta cred că este aproape imposibil să câştigăm un trofeu, trebuie să fim realişti, pentru că sunt 10 puncte diferenţă. Dar noi credem în continuare... dacă vom câştiga acest meci cu CFR sperăm ca ei să se încurce, pentru că pentru ei urmează un program mai dificil decât al nostru", a afirmat atacantul formaţiei bucureştene.

El a menţionat că este pregătit de jocul pragmatic al rivalei din Cluj. "Diferenţa într-un astfel de joc se face la goluri. Cu siguranţă ei se vor apăra ca de obicei şi vor încerca să ne surprindă la fazele fixe. Suntem pregătiţi pentru pragmatismul lor, nu ne era dor, ca să fiu sincer, dar trebuie să îi deblocăm şi să marcăm. Noi nu am exersat fazele fixe, pentru că a fost frig şi erau mingile îngheţate", a precizat fotbalistul.

Florin Tănase nu regretă faptul că nu s-a transferat în străinătate nici în această pauză competiţională. "Nu regret că nu am plecat, sunt aici şi sunt fericit. Nu s-a întâmplat acum, trebuie să mă concentrez pe ce am de făcut aici şi să ajut cât mai mult clubul. Eu când intru pe teren la meci sau la antrenament nu mai stau să mă gândesc la faptul că puteam fi acolo sau acolo. M-am apucat de fotbal din plăcere, nu cu gândul de a pleca la o echipă sau la alta", a adăugat Tănase.

Trei jucători ai echipei FCSB, Florin Tănase, Denis Haruţ, Andrei Vlad, şi managerul Mihai Stoica au participat, luni, la o acţiune de promovare a unei campanii de adopţie a câinilor fără stăpâni organizată de Protecţia Animalelor din cadrul Consiliului Judeţean Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.