Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul lui Liverpool, îngrijorat că nimeni nu ia cu adevărat în serios bunăstarea jucătorilor

liverpool

Fotbalistul Jordan Henderson, căpitanul lui Liverpool, a declarat pentru BBC că este "îngrijorat" că "nimeni nu ia cu adevărat în serios bunăstarea jucătorilor", în condiţiile în care echipa sa dispută cinci meciuri în două săptămâni în ciuda cazurilor de Covid-19 şi a accidentărilor, luând în calcul şi meciul de duminică împotriva lui Tottenham (2-2).

Cluburile din Premier League au decis luni că meciurile din perioada sărbătorilor vor avea loc conform programării iniţiale, în ciuda creşterii numărului cazurilor de Covid-19, care a dus la amânarea unor partide, potrivit Agerpres.

"Nu cred că oamenii pot să-şi dea seama cât este de intens până nu văd cu ochii lor", a spus Henderson.

"Fotbalul este totul pentru noi şi ne dorim să putem evolua la cel mai înalt nivel de fiecare dată când păşim pe gazon. Din păcate, în această perioadă este greu să facem asta. Aşa a fost de câţiva ani şi a fost greu, dar acum, pe deasupra, a apărut Covid şi devine şi mai greu. Sunt îngrijorat că nimeni nu ia cu adevărat în serios sănătatea jucătorilor", a adăugat mijlocaşul.

"(...) Bineînţeles că vrem să jucăm, ca fotbalişti vrem să jucăm, dar sunt îngrijorat pentru bunăstarea jucătorilor şi nu cred că cineva ia asta suficient de în serios, mai ales în această perioadă, când Covid este aici", a afirmat Henderson.

"Vom încerca să avem nişte discuţii în fundal şi să avem o anume influenţă în viitor, însă în momentul de faţă nu mi se pare că jucătorii primesc respectul pe care-l merită (...)", a continuat el.

Marţi, antrenorul secund al lui Liverpool, Pep Lijnders, a declarat că programul competiţional este "absurd", iar tehnicianul lui Chelsea, Thomas Tuchel, a spus că trebuie să îşi asume "riscuri uriaşe" cu condiţia fizică a jucătorilor săi.

Din cauza valului de Covid-19 cu care se confruntă în prezent cluburile din Premier League, şase dintre cele zece meciuri aflate în programul etapei a 18-a au fost anulate: Aston Villa - Burnley, Manchester United - Brighton, Southampton - Brentford, Watford - Crystal Palace, West Ham United - Norwich City şi Everton - Leicester City.

Regulamentul prevede ca echipele să poată disputa meciurile cât timp au la dispoziţie 13 jucători de câmp şi un portar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.